Bine, Văcărești! – Maraton de cusut în sprijinul singurului parc natural urban din România

Cu ocazia aniversării a 2 ani de Bine Boutique, primul magazin caritabil al Crucii Roșii organizează un maraton de cusut pentru a susține o cauză de mediu, foarte importantă pentru locuitorii Bucureștiului. Astfel, joi, 17 septembrie, timp de 12 ore, în transmisie live pe Facebook, echipa Bine Boutique va coase țestoase Titi din material de blugi recuperat, într-o inițiativă de strângere de fonduri dedicată Asociației Parcul Natural Văcărești.

Evenimentul intitulat Bine, Văcărești! își propune promovarea valorilor ecologice și, în mod concret, să contribuie la refacerea foișoarelor, panourilor de informare și aleilor din parc, oferind astfel bucureștenilor un spațiu sigur de relaxare și reconectare cu natura.

Pe parcursul maratonului veți putea afla mai multe despre subiecte de interes precum sustenabilitatea, reciclarea, dar și despre grija pentru natură și diversitatea de specii ce își au habitatul aproape la ușa noastră.

Începând din ziua evenimentului și până la finalul lunii septembrie, donațiile vor fi deschise pe shop.bineboutique.ro/donatii, iar toate fondurile colectate vor fi direcționate către Asociația Parcul Natural Văcărești pentru reamenajarea foișoarelor, aleilor și panourilor de vizitare care, în lipsa pazei, se degradează și au nevoie constantă de reconstrucții și reparații.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook Bine Boutique și Asociației Parcul Natural Văcărești.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.