Se dă startul unor noi ateliere pentru copii la OCC

Opera Comică pentru Copii (OCC) redeschide Atelierele „Micul Artist”, unul dintre cele mai așteptate proiecte ale instituției. Ateliere se vor desfășura într-o formă adaptată: acestea vor fi susținute la sediu sau online, iar pentru anul 2020-2021 sunt disponibile aproximativ 27 de ateliere diferite, 16 la sediu și 11 online.

Printre acestea se numără actorie, balet, cor, musical, dans contemporan și dansuri populare, street dance, zumba, step, pantomimă, scenografie, laborator de păpuși, debate, benzi desenate, scriere creativă, fotografie, comunicare, oratorie, astronomie, ceramică și filosofie. Fiecare atelier va avea 30 de întâlniri la sediu sau online, în perioada 28 septembrie 2020 – 21 mai 2020, iar prețul este echivalentul a 20 de lei pe ședință.

Pentru înscrieri, părinții vor completa un formular online (bit.ly/ÎnscrieriMiculArtist), urmând ca viitorii „mici artiști” să participe la preselecții în funcție de programarea disponibilă pe site: www.operacomica.ro/atelierele-micul-artist.

Programul „Atelierele Micul Artist” este unul dintre cele mai iubite proiecte ale Operei Comice pentru Copii, având ca scop dezvoltarea și educarea celor mici prin joc și artă, îndrumați de tineri profesioniști activi în domeniu.

Mai mult, weekendul acesta copiii sunt așteptați în curtea OCC, loc care s-a transformat în cel mai mare parc cultural pentru copii. Pe lângă spectacolele „Bastien și Bastienne” și „Petrică și Lupul”, care se joacă în aer liber pe cele două scene, o mulțime de alte activități îi atrag pe cei cei mici în Calea Giulești 16: Grădina cu Fluturi, Carnivorium (grădina cu plante carnivore), Copacul Păsărilor, Școala de Șoferi OCC, Express OCC (plimbări cu trenulețul), Stage Academy (workshop efecte de scenă), Râul OCC, Water Fight, Ateliere de Creație, Aventura Parc sunt doar câteva dintre ele.

Program:

  • Vineri: 17:00 – 21:30,
  • Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 14:00 și 17:00 – 21:30.

Accesul la activități se face pe bază de tichete, care se achiziționează de la Magazinul OCC, iar prețul unui tichet este 3 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.