Trafic restricționat pe A1, A2 și A3!

Arhivă

Astăzi, până la ora 16:00, circulația este restricționată pe prima bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, între kilometrii 24 – 25, în zona localității Brănești, județul Ilfov, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

De asemenea, până la ora 16:00 circulația este restricționată a prima bandă, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, între kilometrii 116+800 de metri – 118, pe raza municipiului Pitești, județul Argeș, pentru a permite executarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

Totodată, astăzi, până la ora 18:00, se aplică restricție de trafic pe sensul către Capitală al autostrăzii A3 București-Ploiești, la kilometrul 26+250 de metri, în apropierea localității Moara Vlăsiei, județul Ilfov. Din acest motiv, se va circula doar pe a doua bandă până la finalizarea lucrărilor.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.