Încă 300 de locuințe pentru medicii din spitalele bucureștene!

Peste 100 de medici și personal medical s-au mutat, deja în locuințe de serviciu noi, achiziționate de către Primăria Capitalei. Astăzi au primit cheile noilor locuințe cadrele medicale de la spitalele „Victor Babeș”, „Colțea” și „Carol Davilla”.

Principalul criteriu după care sunt achiziționate garsonierele și apartamentele de două, trei și patru camere este acela al proximității față de unitatea spitalicească unde lucrează cadrele medicale respective, pentru ca acestea să poată răspunde cu ușurință și promptitudine la apelurile în caz de urgență.

Un alt obiectiv al acestui program este acela de a le oferi medicilor și personalului medical condiții cât mai bune de viață, de a-i scuti de plata unor chirii mari pe piața liberă, pentru a-i determina să rămână în țară.

Au fost achiziționate, deja, în cadrul acestui program 200 de unități locative și se află în procedură de licitație alte 300. Toate cadrele medicale din unitățile sanitare bucureștene care vor solicita o locuință de serviciu vor primi un răspuns pozitiv din partea Primăriei Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.