Octavian Bădescu (Independent) ȋndeamnă alegătorii să se informeze cu privire la toți candidații

Octavian Bădescu, candidat independent la Primăria Capitalei, face un apel către alegători să se informeze cu privire la toți candidații de la alegerile locale.
Antreprenorul ȋndeamnă oamenii să compare CV-urile pretendenților și să ȋl aleagă pe cel mai bun:

“Am intrat deja ȋn ultima săptămână de campanie, iar interesul tuturor se ȋndreaptă către alegerile locale de duminică. Dacă până acum nu ați avut timp sau energie să verificați oferta electorală, vă ȋndemn ca zilele acestea să vă luați câteva ore pentru a o face.

Studiați programul fiecărui candidat, la fel și listele pentru consilii, cel municipal și cel local.

Verificați CV-urile celor 18 candidați la Capitală și pe ale candidaților la sectoare, vedeți fiecare ce a studiat, ce experiență are, ce știe să facă și votați-l pe cel mai bun.
Vedeți, de asemenea, care dintre cei care vă cer ȋncrederea au mai ocupat funcții publice și ce rezultate au avut. Dacă până acum acești oameni nu au realizat nimic ȋn cariera lor profesională sau au luat bani de la stat ca să stea degeaba, e clar că asta se va ȋntâmpla ȋn continuare și că, din start, nu trebuie luați ȋn calcul pentru a fi votați”, spune candidatul independent la Primăria Capitalei.

Octavian Bădescu consideră că un manager și antreprenor ar fi cel mai potrivit pentru a ocupa fotoliul de Primar al Capitalei.

“Din punctul meu de vedere, dacă vom continua să alegem aceiași oameni de până acum sau pe alții din anturajele lor, nu vom reuși să depășim stadiul ȋn care ne aflăm. M-am ȋnscris ȋn această competiție pentru că am simțit nevoia de o schimbare majoră, pentru că am crezut și cred că Bucureștiul are nevoie de altceva. Politicienii ne-au demonstrat, ȋn ultimii 30 de ani, că nu pot face performanță ȋn administrația publică, urmările slabei gestiuni a resurselor publice se văd la fiecare colț de stradă. Pe de altă parte, o persoană care a reușit ȋn mediul privat, acolo unde concurența este dură, resursele limitate și regulile mult mai stricte, are toate șansele să obțină rezultate și ȋn administrație. Pe 27 septembrie, haideți să alegem un manager și un antreprenor cu experiență, care poate schimba fața Capitalei!”, a ȋncheiat Octavian Bădescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.