O altă ,,bombă’’ la Roland Garros, Svitolina eliminată de Podoroska

Continuă seria surprizelor de proporţii la Roland Garros. Elina Svitolina cea mai importantă favorită ajunsă în a doua săptămână a turneului parizian, a pierdut în mod surprinzător meciul de azi în faţa argentiniencei Nadiei Podorska locul 131 mondial. Jucătoarea sud americană a devenit astfel prima semifinalistă din istoria Roland Garros, care a venit tocmai din calificări și a ajuns în penultimul act al celebrului turneului.

Se pare că anul acesta la Roland Garros, outsiderele fac turneul vieţii lor. După Iga Swiatek, care a eliminat-o pe principala favorită Simona Halep în optimi, a venit rândul Nadiei Podoroska să reuşească o performanţă fabuloasă pentru ea. Argentinianca în vârstă de 23 de ani a dispus de Svitolina, cap de serie numărul 3, cu scorul de 6-2, 6-4, iar în careul de aşi o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Iga Swiatek (Polonia, 53 WTA) şi Martina Trevisan (Italia, 159 WTA).

După un nou şoc la Paris, pe tabloul principal au mai rămas doar două favorite: Sofia Kenin (SUA, cap de serie 4), respectiv Petra Kvitova (Cehia, cap de serie 7). Kenin va juca în sferturi împotriva conaţionalei Danielle Collins (57 WTA), în timp ce Kvitova se va confrunta în aceeaşi fază cu Laura Siegemund (Germania, 66 WTA).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.