Am bătut şi noi pe cineva la U21

România a învins Malta cu 4-1 și chiar dacă nu mai poate ajunge pe primul loc în Grupa 8, are șanse mari de calificare la Campionatul European de anul viitor.

Echipele de pe locul doi vor avea șansa de calificare la turneul final. Astfel, din nouă grupe se va face un clasament cu echipele de pe locul doi din fiecare grupă, iar primele cinci echipe vor merge direct la turneul final.

În cazul grupelor de șase echipe (adică și Grupa 8, din care face parte și România), nu se vor lua în calcul rezultatele cu ultimele clasate, pentru a echilibra balanța și pentru grupele de cinci echipe. Mai pe scurt, cele două meciuri cu Malta nu vor fi contorizate pentru acest clasament.

Din 7 meciuri, România are 13 puncte și este la egalitate cu Belgia și Irlanda, pe ultimele trei locuri care asigură calificarea la baraj. Portugalia este pe locul șase, cu 12 puncte, dar cu două meciuri mai puțin. Mai este și Austria, tot cu 12 puncte din șapte meciuri.

Ţinând cont de poziţionarea României în clasament, tricolorii mici sunt obligaţi să câștige cu Danemarca în ultimul meci din grupă, pe 17 noiembrie.
Nordicii sunt deja calificați la turneul final.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.