Guvernul SUA a oferit un grant de 600.000 de dolari pentru combaterea traficului de persoane din România!

Guvernul Statelor Unite ale Americii a oferit un grant de 600.000 de dolari pentru finanţarea unui proiect intitulat „Consolidarea răspunsului proactiv în materie penală la traficul de persoane din România”.

Finanțarea vine din partea Biroului pentru monitorizarea și combaterea traficului de persoane din cadrul Departamentului de Stat al SUA.

IJM (International Justice Mission) a semnat recent protocoale de cooperare cu Agenția Naţională pentru Combaterea Traficului de Persoane (ANITP), cu Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) și cu Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) și va colabora cu aceste agenţii, Ambasada SUA, şi alţi parteneri diplomatici şi din cadrul societăţii civile pentru a îmbunătăţi capacitatea României de a combate traficul de persoane.

IJM este o organizaţie internaţională care lucrează cu guverne din întreaga lume pentru a combate traficul de persoane. IJM a deschis biroul pentru Europa Centrală şi de Est la Bucureşti, în ianuarie 2019, sub conducerea directorului Shawn Kohl.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.