VIDEO: Bogdan Ioan – „În seara aia mi s-a blocat telefonul”

Bogdan Ioan, cel care a avut cea mai bună audiție la „Vocea României” și câștigătorul ediției din 2018, a fost invitatul lui Alex și al Andreei în Matinualul „Bună dimineața, București” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype. Artistul a povestit despre noul său single, despre clipul piesei și planurile sale.

„A fost o perioadă interesantă, nouă, nu cea mai bună. Dar, încerc să fiu pozitiv, am lucrat cât mai multe piese. Așa a ieșit și cea acum, ”Imi pare rău”. Este o piesă despre regretele legate de terminarea unei relații de cuplu. Cred că spus la timp, acest ”îmi pare rău” poate conta mult. În mesajul piesei se regăsesc mulți oameni. Mie îmi place foarte mult că e și cea de-a doua mea piesă”, spune Bogdan.

Dacă vrei să afli ce a schimbat la această piesă față de prima, ce influențe are în piesă și de ce, cine a făcut parte din echipa clipului, de ce l-a ajutat ploaia la filmări, de unde are pasiunea față de Michael Jackson, vezi VIDEO.

„Important este să fiu eu mulțumit și împăcat cu ceea ce fac. Altfel, nu pot transmite celor care mă urmăresc. Până acum reacțiile au fost foarte bune. Clipul a fost făcut într-o seară ploioasă. Am avut o echipă foarte tare. Mereu mi-am dorit să și dansez. Și aș vrea, și ca artist să merg mai departe în același format și am vrut să am dans în videoclip. Îmi place foarte mult ce a ieșit. Vreau să duc și partea de coregrafie la alt nivel. Vreau să mai iau lecții de dans. Sunt convins că trebuie să studiezi în continuu, indiferent de domeniu, ca să fii din ce în ce mai bun”, explică artistul.

„A fost neașteptat tot ce s-a întâmplat la Vocea României. Mi-am dorit să încerc această experiență. Am fost șocat că audiția s-a dus dincolo de granițele țării. Eram copleșit că atunci erau străini care nu mă cunoșteau și îmi scriau. În seara aia mi s-a blocat telefonul”, povestește Bogdan Ioan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.