Roger Federer nu se retrage

La cei 39 de ani ai săi, campionul elveţian le promite fanilor că nu are de gând să se retragă prea curând.
În cadrul unui interviu pentru compania One, cea care îi asigură lui Federer încălţămintea sport cu care joacă, acesta a declarat : ,,Simt că a mai rămas ceva în mine de arătat în tenisul mondial. Și chiar dacă nu a mai rămas, asta e. Nu voi face pasul înapoi din tenis. Oricum, nu mă voi retrage din tenis prea curând” a mai precizat marele campion, asediat în ultima perioadă de întrebările jurnaliştilor legate de o eventuală retragere a sa.

Roger Federer nu a jucat aproape de loc anul acesta datorită unei accidentări, iar după Australian Open a suferit două operaţii la genunchiul drept.
Intre timp elveţianul s-a recuperat complet și pentru că moralul său este unul foarte bun, s-a hotărât să mai joace tenis în continuare.
Deținător a 20 de titluri de Grand Slam, Roger Federer nu a ascuns faptul că în ultimii ani s-a gândit la retragere datorită problemelor fizice precum şi a celor legate de sănătate.

În această perioadă marele campion se antrenează din greu şi doreşte să revină în circuitul ATP de anul viitor chiar în primul Grand Slam , cel de la Australian Open programat în perioada 18-31 la Melbourne în Australia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.