Mirel Rădoi nu l-a iertat pe Ianis Hagi

Antrenorul naţionalei mari, a anunţat lista fotbaliştilor convocaţi pentru ultimele meciuri din acest an .
Tricolorii vor face un tur de forţă şi vor juca trei partide în săptămâna 11-18 noiembrie.
Primul joc va fi unul amical cu Belarus pe 11 octombrie la Ploieşti , de la ora 19:00, apoi va urma meciul revanşă cu Norvegiei pe Arena Naţională, duminică 15 noiembrie de la ora 21:45. În partida tur din Liga Naţiunilor, naţionala României a pierdut ruşinos la Oslo cu 4-0.
În fine, ultimul meci din acest an va fi cel dela Belfast, cu Irlandei de Nord, miercuri 18 noiembrie de la ora 21:45. Această ultimă partidă, va decide dacă România va rămâne în grupa valorică B, sau va retrograda în C.

Pentru ultima campanie importantă a naţionalei mari, Mirel Rădoi a luat mai multe decizii surprinzătoare în ceea ce priveşte lotul convocat.
Astfel, printre cei 23 de jucători selecţionaţi, apar cinci nume noi. Este vorba de Vasile Mogoş de la Chievo, Valentin Creţu de la FCSB, Bogdan Ţâru de la Jagielonia şi Alexandru Albu de la UTA.

Rădoi a surprins totuşi pe toată lumea, pentru că i-a exclus din lot pe Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu. Antrenorul tricolorilor se pare că nu a uitat de declaraţia lui Hagi junior după partida cu Norvegia din Liga Naţiunilor, scor 0-4. Cu toate acestea, Ianis Hagi va juca dar la tineret, echipă care are un meci decisiv cu Danemarca, un meci care ne poate califica la Campionatul European de Tineret, U21.

Celălalt absent de marcă din naţionala mare, Nicolae Stanciu, nu a fost chemat la lot, pentru că a jucat prea puţin la echipa de club din Cehia, acolo unde campionatul este întrerupt. Alţi jucători care nu au mai fost convocaţi la lot sunt Alexandru Mitriţă,Sergiu Hanca şi Claudiu Keşeru, ambii accidentaţi şi Alexandru Creţu diagnosticat cu noul coronavirus.

Revin însă la lot, Erik Bicfalvi, Dennis Man şi Florin Tănase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.