Proteste în sistemul sanitar!

arhiva

Proteste în sistemul sanitar. Sindicatele lucrătorilor din sănătate își strigă nemulțumirile în stradă.

Începând de astăzi, Federatia Solidaritatea Sanitară organizează proteste în fiecare zi de joi, în Piața Victoriei. La această acţiune participă numărul maxim de persoane permis de lege.

Printre revendicarile sindicaliștilor se numără: acordarea sporului de până la 30% pentru combaterea COVID-19, creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2021 la nivelul anului 2022, posibilitatea de a beneficia de reducerea vârstei de pensionare proporțional cu activitatea desfășurată.

Angajații din sistemul sanitar sunt nemulțumiți de strategiile de criză incoerente ale autorităţilor în ceea ce priveşte abordarea epidemiei.

1 COMENTARIU

  1. Să protesteze cadrele medicale și pentru construit pasaje rutiere care să substituie trecerile la nivel cu calea ferată din zona gărilor Depoul București Triaj,Pajura,Carpați și Bucureștii Noi,trecerile la nivel cu racordurile feroviare și podul Săbăreni conectând Șoseaua Chitilei cu Calea Giulești în vederea eficientizării intervențiilor în situații de urgență!Doamne ajută pentru un sector 1 cu 0 treceri la nivel cu calea ferată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.