Teatrul Național din Sibiu a reluat spectacolele online

Sursa foto TNRS
În această lună,  Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu a programat spre difuzare online, pe TNRS – Scena Digitală (www.tnrs.ro/scena-digitală), cinci titluri din repertoriu: ”Felii” de Lia Bugnar, ”Văzduh”, regia Victor Olăhuț, ”Moroi”, regia Alexandru Dabija, ”Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu și ”Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic Jr.
Spectacolele vor fi difuzate miercurea, joia și vinerea și pot fi vizionate online, pe bază de  bilete.
În această seară și mâine, de la ora 19:00, aveți ocazia să o revedeți pe Ofelia Popii în one woman show-ul ”Felii”, creat de Lia Bugnar.
Programul va continua cu premiera ”Văzduh”, în regia lui Victor Olăhuț, pe 7, 8, 14 noiembrie 2020, ora 19:00, și cu ”Moroi”, spectacol pe texte de Cătălin Ștefănescu și Ada Milea, regizat de Alexandru Dabija, difuzat pe 11, 12 și 13 noiembrie, ora 19:00.
Totodată, în fiecare miercuri, joi și vineri, continuă seria întâlnirilor cu actorii TNRS, în cadrul programul ”Actori.SB.Online – Daruri teatrale” –  momente umoristice, recitaluri de poezie, scene din spectacolele teatrului, difuzate gratuit pe pagina de Facebook, canalul de YouTube și site-ul teatrului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.