Restricții de trafic pe Bulevardul Decebal, pentru lucrări de asfaltare

Foto: Olga Stancu

Polițiștii de la Brigada rutieră anunță că circulația pe ambele sensuri ale bulevardul Decebal, respectiv pe tronsonul cuprins între Piața Muncii și str. Dristorului, va fi închisă în perioada 6 noiembrie ora 20.00 și până pe 09 noiembrie, ora 06.00.

Brigada Rutieră solicită soferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri/locali.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

1 COMENTARIU

  1. Sunt mai importante parcările pentru mașinile personale decât îmbunătățirea și extinderea rețelei de transport public din capitală.Luminează,Doamne,autoritățile centrale și locale să dezvolte infrastructura rutieră și transportul public și în zona gărilor Depoul București Triaj,Pajura,Carpați și Bucureștii Noi construind pasaje rutiere subterane care să substituie trecerile la nivel cu calea ferată,trecerile la nivel cu racordurile feroviare și podul Săbăreni conectând Șoseaua Chitilei cu Calea Giulești!Doamne ajută să vedem și acolo lucrări masive în curând!Doamne ajută pentru un sector 1 cu 0 treceri la nivel cu calea ferată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.