Stadioanele Steaua şi Arcul de Trumf sunt gata, iar Rapid Arena în 2021

Ion Ştefan, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a anunțat azi că stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf sunt finalizate aproape în totalitate, iar Rapid Arena va fi gata la începutul anului viitor în primăvară.

Celor trei arene din București, vor fi folosite de echipele calificate la Campionatul European 2020, campionat organizat și de București în vara anului viitor.

Stadionul Ghencea ar fi trebuit inaugurat la începutul lunii noiembrie, dar din surse ProSport, se pare că recepția va avea loc pe 1 decembrie , chiar de Ziua Națională a României
Pe fațada stadionului au fost inscripționate numele unor legende ale Stelei, din toate secțiile sportive ale clubului precum : Ștefan Birtalan, Cornel Oțelea, Cristian Gațu, Alin Șania, Viorel Mazilu, Cornelia Sideri sau Mihai Flamoropol.

Stadionul Arcul de Triumf va fi şi el gata anul acesta, în acest moment efectuându-se ultimele finisaje.

Dacă cele două stadioane vor fi gata la termen, lucrările la stadionul Rapid sunt executate până acum doar în proporţie de 60%. Cu toate acestea, ministrul Ion Ştefan este optimist şi speră că şi acest stadion va fi gata anul viitor, prin luna mai.

Cel mai mare din cele trei stadioane este cel din Ghencea cu o capacitate de 31.254 de locuri, el fiind urmat de Rapid cu 14.000 de locuri și Arcul de Trumf cu 8.207 locuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.