România-Belarus 5-3 în amicalul de la Ploieşti

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata din Belarus cu scorul de 5-3 (4-0), miercuri seară pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Pentru tricolori au marcat Bogdan Mitrea (11), Răzvan Marin (19 – penalty), Ionuţ Nedelcearu (31, 55) şi George Puşcaş (44), în timp ce golurile oaspeţilor au fost reuşite de Iuri Kendiş (63), Ivan Bahar (81) şi Vladislav Klimovici (90+2).

România a reuşit din nou o victorie, după trei înfrângeri consecutive, toate în meciuri oficiale, la capătul a doua reprize diametral opuse.
România a obţinut un succes de moral, dar rămân motive de îngrijorare pentru antrenorul Mirel Rădoi, având în vedere cele trei goluri primite pe teren propriu în faţa unei echipe modeste.

Amicalul cu Belarus, s-a dorit a fii o repetiţie generală înaintea celor două partide decisive din Liga Naţiunilor. Tricolorii vor juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie de la ora 21:45 pe Arena Naţională din Bucureşti, şi apoi cu Irlanda de Nord, pe 18 noiembrie de la ora 21:45 pe Windsor Park din Belfast. Ambele partide sunt importante şi pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.