6 mandate de percheziție domiciliară în București și Ilfov!

Sursa foto: Andra Radu

Poliţiştii bucureşteni pun în aplicare, la această oră, 6 mandate de percheziție domiciliară în Capitală și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, în domeniul comerțului cu echipamente medicale și echipamente individuale de protecție.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta vizează suspinciunea că mai multe persoane, în perioada mai – noiembrie 2020, ar fi tranzacționat echipamente de protecție individuală – preponderent măști de protecție, fiind utilizate certificate de conformitate nereale.

Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Poliției Capitalei. Activitatea are loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi beneficiază de sprijinul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Arad și Bihor.

Autor: Bogdan Verman

1 COMENTARIU

  1. Luminează,Doamne,autoritățile centrale și locale să dezvolte infrastructura rutieră și transportul public și în zona haltelor Depoul București Triaj,Pajura,Carpați și Bucureștii Noi construind pasaje rutiere subterane care să substituie trecerile la nivel cu calea ferată,trecerile la nivel cu racordurile feroviare și podul Săbăreni și să subtraverseze triajul conectând Șoseaua Chitilei cu Calea Giulești în contextul lucrărilor de modernizare a Complexului Feroviar București!Doamne ajută pentru un sector 1 cu 0 treceri la nivel cu calea ferată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.