Le-am luat faţa europenilor

Premierul Ludovic Orban a declarat azi că în primele 9 luni din 2020, România din punct de vedere al Produsului Intern Brut, ,,este mai bine cu 2,4 % faţă de media europeană”. Şeful Executivului, a mai adăugat că perspectivele relansării economice sunt şi ele foarte bune.

,,În toată această perioadă grea pe care am traversat-o cu toţi, am încercat să fim alături de mediul de afaceri, să fim alături de reprezentanţii instituţionali ai companiilor şi împreună, în baza unui dialog constant, să găsim cele mai bune măsuri pentru a putea depăşi cât mai rapid situaţia dificilă creată de pandemia de coronavirus şi pentru a putea să ne pregătim pentru relansare. Sunt convins că lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună, chiar dacă pe trimestrul II a existat o scădere economică importantă, deja, pe trimestrul III am înregistrat o creştere economică de 5,6 %. La analiza pe primele 9 luni, România, din punct de vedere al Produsului Intern Brut, este mai bine cu 2,4% faţă de media europeană, iar perspectivele relansării sunt foarte bune” a mai spus Premierul Orban, prezent la Topul Naţional al Firmelor 2020.

Primierul a mai ţinut să precizeze faptul că Guvernul pe care îl conduce, consideră că parteneriatul cu mediul de afaceri este ,,pilonul de bază al relansării”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.