„Shoot for the Stars Aim For The Moon”, de la Pop Smoke, stabilește un record

Materialul devine primul album, din ultimul deceniu, care doboară recordul de a staționa 11 săptămâni pe primul loc în topul Billboard R&B/Hip-Hop, și al treilea album din istoria topului care reușește această performanță.

„Shoot for the Stars Aim for the Moon”, albumul regretatului rapper american, Pop Smoke, ocupă prima poziție în topul albumelor din Billboard R&B / Hip-Hop pentru a 11-a săptămână. Materialul de debut al lui Pop Smoke este al treilea album din istoria topului care staționează timp de 11 săptămâni pe primul loc. În plus, „Shoot for the Stars Aim for the Moon” a devenit materialul cu cea mai longevivă perioadă petrecută ca no. 1 în topul Billboard R&B/Hip-Hop, din ultimul deceniu.

Proiectul a fost lansat pe 3 iulie, post-mortem, ocupând prima poziție timp de 11 săptămâni din cele 19 săptămâni în top. În clasamentul săptămânal, albumul nu a coborât mai jos de locul trei.
Doborând recordul de 11 săptămâni ca no. 1, Pop Smoke depășește proiecte ca „Lemonade” (Beyonce) sau DAMN (Kendrick Lamar), albume care au ocupat timp de 10 săptămâni prima poziție.

Melodiile de pe album ocupă și ele primele locuri în topul single-urilor Hot R&B/Hip-Hop, iar patru dintre acestea au ajuns în top 20. Pe 21 noiembrie, „For the Night”, cu Lil Baby și DaBaby, ocupă poziția a patra în clasament, depășind astfel poziția ocupată la debutul albumului.
În top 20 mai regăsim și „What You Know bout Love” (locul 10), „The Woo” (cu Roddy Ricch si 50 Cent) și „Mood Swings” (cu Lil Tjay)
Single-urile „The Woo” și „For The Night” au cucerit topurile muzicale din lumea întreagă, de la clasamentele radio și TV, la cele ale platformelor de streaming, unde se situează pe primele locuri.

Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon” (Varianata deluxe) conține 34 de track-uri, printre care putem regăsi colaborări cu Swae Lee, Quavo, Karol G, 50 Cent, Tyga, Future, Lil Baby și DaBaby și mulți alții.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.