VIDEO: Polițist accidentat în trafic, în zona Gării de Nord!

Sursa foto: Andra Radu

Un polițist a fost lovit cu mașina de un șofer în zona Gării de Nord din Capitală. Acesta a fost accidentat după ce i-a atras atenția șoferului, care oprise neregulamentar, să elibereze zona. Potrivit sindicatului Europol, fapta se încadrează la tentativă de omor.

Potrivit colegilor poliţistului, şoferul în cauză a fost prins la cinci străzi distanţă de locul în care s-a produs incidentul, iar acum se află în custodia Poliţiei.

„Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul «avarii», a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru. Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât «tentativă de omor»”, transmite sindicatul poliţiştilor pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.