Mesajul primarului Capitalei, de Ziua Națională a României!

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a transmis, astăzi, de Ziua Naţională a României, că „respectul faţă de lege şi implicarea socială reprezintă patriotismul zilelor noastre”.

”1 decembrie 1918 e cel mai frumos dar al generaţiilor trecute pentru istoria României. Să preţuim acest dar şi să arătăm asta în fiecare zi, în primul rând prin îndeplinirea datoriilor civice. Respectul faţă de lege şi implicarea socială reprezintă, cred eu, patriotismul zilelor noastre. La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Luminează,Doamne,municipalitatea să reconfigureze și Strada Iacob Felix și Strada Lebedei unind cele două artere într-o singură linie din Strada Gheorghe Polizu până în Bulevardul Ion Mihalache,
    lărgindu-le la 4 benzi și dotându-le cap-coadă cu trotuare pe care să se poată întâlni pietonii!Nu putem în calitate de pietoni parcurge ca lumea Strada Iacob Felix cap-coadă din cauza mașinilor staționate pe trotuare din cauza liniei de tramvai lipsite de benzi proprii mașinilor.Mai suntem nevoiți și să traversăm Șoseaua Nicolae Titulescu în două-3 etape suportând conflictele de trafic dintre mașini și tramvaie generate de lipsa benzilor proprii mașinilor pe linia de tramvai de pe Strada Iacob Felix.La capitolul ras,modernizat și extins linii de tramvai Strada Iacob Felix e mereu ocolită.De-a lungul istoriei postdecembriste a capitalei tot așa arată Strada Iacob Felix:tronsonul dintre Strada Gheorghe Polizu și Bulevardul Ioan Cuza cu piatră cubică și tronsonul dintre Șoseaua Nicolae Titulescu și Bulevardul Ion Mihalache cu linie de tramvai lipsită de benzi proprii mașinilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.