Una din intrãrile stației de metrou Academia Militarã, afectatã parțial de o avarie la o conductã

Sursa foto: Olga Stancu

Una din intrãrile la stația de metrou Academia Militarã a fost afectatã parțial de o avarie la o conductã din administrarea furnizorului de utilitãți, a anunțat Metrorex.

„În urma avariei unei conducte din administrarea furnizorului de utilitãți, în afara șantierului Magistralei 5 de metrou, localizatã în intersecția Bd. Panduri – strada Bagdasar, a fost afectat parțial unul din accesurile stației de metrou Academia Militarã (ieșirea dinspre Universitatea Naționalã de Apãrare ‘Carol I’). Echipele de intervenție ale operatorului de rețele de apã s-au deplasat la fața locului pentru constatãri și în acest moment desfãșoarã lucrãri de remediere în zona respectivã cu suportul antreprenorului”, se aratã în comunicatul operatorului de transport.

Circulația trenurilor de metrou se desfãșoarã în condiții normale, iar siguranța cãlãtorilor nu a fost pusã în pericol în niciun moment.

În prezent se desfãșoarã lucrãri în zona pãrții carosabile de pe Șoseaua Panduri, pe segmentul de drum (deviat temporar) cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar și Bd. Geniului, pe sensul de deplasare cãtre strada Rãzoare.

De asemenea, traficul auto a fost restricționat temporar pe Șoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar și Bulevardul Geniului, dupã ce s-a surpat o parte a pãrții carosabile.

„Începând cu ora 10:00, Brigada Rutierã a fost informatã de administratorul drumului cu privire la faptul cã pe Șoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar și Bulevardul Geniului, sensul de deplasare cãtre strada Rãzoare, s-a produs o surpare/tasare a pãrþii carosabile”, aratã Biroul de presã al Brigãzii Rutiere.

Administratorul drumului împreunã cu deținãtorii de rețele edilitare vor aplica restricții de circulație etapizat, în funcție de complexitatea și gravitatea situației, de la blocarea unui benzi pânã la blocarea în totalitate a sensului de deplasare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.