S-auzim de bine! 30 de știri pozitive din 2020, aduse de actorii Teatrului Nottara

Anul 2020 a fost un an dificil, cu multe încercări din pricina pandemiei. Știrile negative sunt la ordinea zilei, iar veștile bune rar își găsesc locul în buletinele de știri.

În acest context, Teatrul Nottara a lansat campania S-auzim de bine!, o retrospectivă optimistă, care pune accent pe lucrurile bune care s-au întâmplat în anul 2020. Căci s-au întâmplat! Și nu sunt puține.

Mesageri ai optimismului sunt actorii: Laura Anghel, Răzvan Bănică, Ioana Calotă-Philippide, Sorin Cociș, Corina Dragomir, Crenguța Hariton, Raluca Jugănaru, Diana Roman, Filip Ristovski și Mircea Teodorescu. Filmările au avut loc în Muzeul Colecțiilor de Artă.

Actorii ne aduc vești bune din domeniul cultural, ecologie și din lumea animalelor, ne vor vorbi despre descoperiri și invenții și ne vor aminti că oamenii sunt, în esență, generoși și creativi.

Videoclipurile sunt postate pe paginile Facebook și Instagram ale Teatrului Nottara, pe canalul de Youtube și pe site-ul instituției: www.nottara.ro, în fiecare marți și vineri.

Filmările se vor regăsi și pe https://www.facebook.com/bucurestifm    pentru că ne dorim să dâm mai departe veștile bune și, totodată,  să continuăm parteneriatul de tradiție pe care îl avem Teatrul Nottara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.