Love and gelato. Vacanță la Florența – o carte invitație

Dacă vă place să călătoriți si să descoperiti locuri si povești noi, atunci cartea ”Love and gelato. Vacanță la Florența”  scrisă de Jenna Evans Welch și apărută la editura Epica este alegerea perfectă de lectură. Și de data aceasta autoarea americană ne invită într-o călătorie pentru că așa cum se spune „schimbi locul, schimbi norocul”. Destinatia propusă este însorita Italie unde se știe că de obicei oamenii merg pentru iubire si gelato, adică o înghețată specială.

Altfel vor sta lucrurile pentru Lina, personajul principal al cărții. Ea tocmai își pierduse mama iar aceasta înainte de a muri i-a cerut să facă o călătorie în Italia și nu pentru a se relaxa după o perioada grea ci pentru a-si cunoaște tatăl.

Dar înainte de a-si pune in practică hotărârea, primește un jurnal pe care mama ei il ținuse cât timp trăise în Italia. Dintr-odată, Lina descoperă o lume magică de iubiri ascunse de care nu i-ar fi crezut în stare pe unii dintre protagoniști. Însă va face și alte descoperiri precum arta si brutăriile secrete, străduțele care te duc în locuri care nu bănuiai că există. Toate acestea care o vor împinge, alături de foarte chipeșul Ren, pe urmele pașilor mamei sale si-i dezvăluie un secret ascuns de ea de prea multă vreme.

Un secret care îi va schimba tot ceea ce știa despre mama ei, tatăl ei, si mai ales despre ea însăși. Ce va gândi Lina despre părinții ei după toate acestea și, mai ales, cum va rămâne relația cu tatăl ei? Va rămâne ea alături de Ren sau va fi vorba doar despre o iubire de vacanță? Dar toate acestea le veți afla atunci când veți citi cartea pe care nu o veți mai lăsa din mână până când nu veți întoarce și ultima pagină.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.