”Hoţii“ – premieră transmisă live de pe scena Naționalului din Târgu –Mureș,  în această seară

Susra foto: Facebook TN Tărgu Mureș

Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ s-a adaptat deja noilor modalități de a crea și a prezenta un spectacol în vreme de pandemie.

În această seară, de la ora 19:00, actorii vor fi pe scenă, iar publicul îi va urmări de acasă, online, în regim de live streaming.

Este cea de a doua montare pe un text de Conor McPherson a regizorului Cristi Juncu pe această scenă, după „Navigatorul“, un spectacol care s-a bucurat de mare succesc în rândul spectatorilor și criticilor de teatru.

Din distribuţie fac parte actorii Marius Turdeanu – Frank, Theo Marton – Ray şi Cristian Iorga – Joe.

Textul lui Conor McPherson oferă o perspectivă tulburătoare asupra relaţiilor interumane, marcate deseori de egoism şi lipsă de scrupule, ne prezintă meandrele înşelătoare ale încrederii în semeni, dar şi apele tulburi ale maturizării într-o societate în care inocenţa şi onestitatea nu se numără printre valorile de căpătâi.”, spun reprezentanții teatrului.

Când grijile financiare apasă existenţa fraţilor Frank şi Joe, o sumă consistentă de bani pare a fi salvarea. Pe termen scurt, ideea funcţionează, însă problemele în familie, o educaţie precară, deriva existenţială şi o mamă plecată prematur dintre cei vii nu se pot remedia atât de simplu. E nevoie de ceva în plus. Iar ajutorul oferit de Ray, un tânăr profesor afemeiat, beţiv şi imoral, e binevenit, dar şi acesta are proprii săi demoni de învins. Poate fi prietenia răspunsul la toate acestea? Dar prietenia adevărată există, de fapt?

Premiera spectacolului va fi difuzată în variantă live streaming.

Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul eventim.ro, accesând link-ul https://www.eventim.ro/ro/bilete/hotii-online-teatrul-national-targu-mures-559387/event.html

Preţul unui bilet este de 19 lei.

Spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste 16 ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.