VIDEO: Trupa Feelings și Nicole Cherry – „Crăciunul este despre prieteni, familie și energii frumoase”

În prag de Crăciun, Trupa Feelings și Nicole Cherry fac echipă și lansează o piesă perfectă pentru perioada sărbătorilor, „Împreună de Crăciun”. Despre această colaborare și cum este pentru Nicole să lanseze primul său colind, a aflat Alex Minculescu de la membrii trupei Feelings și de la Nicole Cherry, invitați în Matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

După această perioadă în care industria muzicală a avut de suferit, Nicole spune că și-a descoperit și o altă pasiune, însă și-a dat seama că tot muzică dorește să facă: „Asta îmi place și nimic altceva.”

Pentru băieții de la Feelings, pandemia a avut și părti bune: „În trecut plecam dintr-un oraș în altul. Acum ni s-a oferit mai mult timp cu familia, odihnă, ne-am descoperit noi talente pe care nu știam că le avem. Așa s-a născut proiectul cu Nicole, pentru că am avut timp să stăm în studio și să ne concentrăm asupra creațiilor prorpii.”

Dacă vrei sa afli ce au făcut Nicole și cei din trupa Feelings în ultima perioadă, cum au realizat clipul piesei și cum a fost la filmări, ce vor să promoveze prin noua piesă, ce vor face de sărbători, vezi VIDEO.

„Cu Nicole ne știm de ceva timp. Practic, colindul trebuia să fie doar pentru noi. Linia melodică ne plăcea așa cum e acum, dar am zis că pentru un singur solist nu e ce trebuie. Deci, clar avem nevoie de o voce feminină. Pe lângă caracterul ei și prietenia ce o avem, calitățile ei muzicale sunt de necontestat”, spun cei din trupa Feelings.

„Cumva eram foarte familiară cu tot ce înseamnă trupa Feelings și m-a bucurat foarte tare. Nu m-am gândit deloc. M-a sunat Cătălin acum și în două ore știam că asta o să fie următoarea piesă pe are o avem ca și colaborare de Crăciun”, completează Nicole Cherry.

Despre mesajul piesei, cei din trupa Feelings punctează: „Crăciunul este despre prieteni, familie și energii frumoase.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.