Magia Crăciunului la Casa Artelor Dinu Lipatti!

Casa Artelor „Dinu Lipatti” vă invită să vă bucurați în continuare de atmosfera Sărbătorilor de iarnă cu cel de-al doilea Eveniment Online ce are loc în acest weekend, sâmbătă și duminică, 19 și 20 decembrie, la orele 17:00, „Magia Crăciunului la Casa Artelor Dinu Lipatti”.

În apropierea celei mai așteptate Sărbători din an, Casa Artelor „Dinu Lipatti” a selectat cele mai frumoase momente muzicale din anul 2018, Recitalurile Extraordinare de colinde și cântece de Crăciun, românești și internaționale, care vor fi transmise în Premieră Online pe rețelele de socializare – Facebook, Youtube și Instagram.

Sâmbătă, de la orele 17:00, are loc Recitalul Extraordinar „Crăciunul Feliciei” susținut de renumita soprană Felicia Filip, Managerul Operei Comice pentru Copii, alături pe tenorul Bogdan Lupea și pianista Ioana-Valentina Cojuharov, într-un Spectacol de Crăciun semnat de binecunoscutul regizor Cristian Mihăilescu.

Programul muzical cuprinde colinde și cântece de sărbători, românești și internaționale, precum „Sus boieri”, „Astăzi s-a născut Hristos”, „Din lumină întrupat”, „Ave Maria”, „I’m dreaming of a white Christmas” sau „Gloria in excelsis”.

Duminică, de la orele 17:00, puteți să vă bucurați de minunatele voci ale copiilor membri ai Corului de Copii Radio dirijat de Voicu Popescu și Răzvan Rados, acompaniat la pian de Magdalena Faur.

Înfiinţat în 1945, Corul de Copii Radio a primit de la Federația Corurilor din Uniunea Europeană, titlul de Ambasador Cultural al Uniunii Europene, distincție acordată în anul 2004.

În program au fost incluse colinde și cântece de Crăciun românești, precum „Peisaj de iarnă”, „După datini colindăm”, „La Vitleem colo-n jos”, „O, ce veste minunată”, „Sus boieri”.

Evenimentele au avut în anul 2018 în Salonul de muzică al Casei Lipatti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.