„Alegerea berzei. Misiunea 1511” – o alegere grozavă pentru bunici și nepoți!

arhiva

Dacă doriți să citiți o poveste frumoasă copiilor, ori să le faceți cadou o carte de povești, atunci „Alegerea berzei. Misiunea 1511” scrisă de Petre Crăciun și apărută la editura Zoria este alegerea potrivită, mai ales că este și o carte interactivă, ceea ce o să placă mult celor mici dar și celor mari!

Povestea este una foarte interesantă. Personajul personal este Barza Sofia care are un serviciu special: acela de a aduce oamenilor copiii. Acum ea este la ultimul său drum din carieră. Misiunea 1511. Primește de la Tom, dispecerul berzelor, un copil mai special, „un copil care nu știa să râdă, să plângă, să se bucure”. Un copil în căutare de iubire.

Sofia află că are, pentru prima dată în istorie, trei destinații posibile: New Delhi, la părinții Dinesh și Kami, Damasc, la Arif și Rihana, și Paris, orașul muzicii și al luminilor, la Anna și Julien.

Sofia trebuie să aleagă părinții cei mai potriviți, dar descoperă, la ultimul său drum, că nu poate neglija o mulțime de alte lucruri, iar constrângerile impuse de Regulamentul berzelor aducătoare de copii sunt și ele destule și încâlcite

Așa că barza Sofia trebuie să facă alegerea cea mai bună pentru copilul față de care simte o mare atracție. Este ultima sa misiune pe Pământ și nu are voie să greșească!

Până la urmă iubirea trece dincolo de orice regulament, iar bebelușul găsește iubirea căutată, învață să râdă, să plângă, să se bucure. Dar unde găsește toate aceste lucruri? Ei bine, aceasta rămâne să o aflați singuri atunci când veți citi cartea pe care nu o veți mai lasă din mână până când nu veți întoarce și ultima pagina, după care o veti dezbate îndelung cu puștiul sau puștoaica cărora le-o veți face cadou.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.