Valori crescute de trafic pe A1 Bucureşti-Piteşti și pe Centura Capitalei

Arhivă

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, până în municipiul București, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Din cauza lucrărilor ce se efectuează la partea carosabilă și a valorilor de trafic ridicate, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localității Mogoșoaia, dar și pe DN 7 (intersecție cu DNCB), în apropierea localității Chitila.

Valori crescute de trafic se înregistrează și în partea nord-vest a Centurii Capitalei, între localitățile Otopeni și Bragadiru.

Soferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.