Folk lângă șemineu – Pe la case luminate! 

Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare din acest an, plină de magie și culoare, sărbătoare așteptată cu inimile deschise și speranța unor minuni care se pot întampla dacă avem credință.

Ca în fiecare an, Maria Gheorghiu și Radu Grațianu, vă pregătesc un concert special de colinde și cântece de iarnă sub genericul PE LA CASE LUMINATE. Se va întâmpla astăzi, 23 decembrie, în cadrul seriei de concerte „Folk langă șemineu” și se va desfășura online pe pagina de YouTube a artistei: https://www.youtube.com/channel/UCV6WdNm_-vW8yqyRZx0nOMw.

„Ați auzit? Da, chiar vine Crăciunul și cu noi aduce și bucuria colindelor și a poveștilor lângă șemineu. Vă așteptăm să cântăm împreună, online, noi din Casa cu șemineu, voi din fața bradului propriu de acasă. Hai că facem noi sărbătoare și în pandrmie! https://www.youtube.com/watch?v=7e130u167y8

Vă așteptăm să povestim despre Nașterea Domnului, despre Crăciun, să cântăm colinde și cântece de iarnă și să împodobim bradul. Este un spectacol unic într-un an și îl pregătim cu multă dragoste pentru voi!

Avem și cântece noi pregătite și pentru că Moș Crăciun a promis că va trece pe la noi, i-am pregătit și un cântec special!” (Maria Gheorghiu)

Varianta prin care puteți sprijini acest concert este cea cu donație (suport artist) în conturile afișate în descrierea evenimentului. Cei care vor trimite mesaj în privat cu dovada „suportului pentru artist” pe pagina artistei Maria Gheorghiu, vor primi link-ul unde va fi transmis concertul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.