EXCLUSIV BUCUREȘTI FM! VIDEO: Alina Vintilă, asistentă medicală – „Cum a fost disponibil vaccinul la nivelul spitalului am aplicat.”

Prima impresie după vaccinarea anti-Covid a fost aflată de Andreea Bratu în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype. de la Alina Vintilă, fosta noastră colegă care acum este asistentă la unul dintre cele mai mari spitale din Irlanda de Nord.

„Luni după-amiază, acum aproximativ 30 de ore am făcut vaccinul. Mă simt foarte bine, niciun fel de probleme. A fost o procedură simplă, am fost ținută sub observație 15 minute. Mi-am reluat activitatea normală. A fost o durere locală, ușoară. Doare ca după orice alt vaccin. Asta a fost. Eu cred că am avut reacții adverse, respectiv durerea locală care a trecut în 8 ore.

Nu a fost nimic de speriat, nimic deosebit. Oricum, puteam să fac febră, dar nu s-a întâmplat. Febra e unul dintre fenomenele cele mai întâlnite după. Nici eu, niciunul dintre colegii mei nu am avut. Majoritatea au fost medici care au decis să se vaccineze. Colegele mele, asistente, au fost ceva mai reticente, dar văd că acum încep și ele să se programeze. Au stat, s-au gândit, au pus în balanță”, a povestit Alina Vintilă.

Dacă vrei să afli ce a determinat-o să se vaccineze, care este procesul, ce măsuri de siguranță folosește, vezi VIDEO.

„Am considerat că în felul acesta protejez pe toată lumea. Acum să vedem cum funcționează. La realitatea pe care o știam noi nu cred că ne vom mai întoarce. Masca o să o port și după, dar cel puțin mi-am făcut datoria asta. Răspunsul organismului meu va fi după o a doua doză. Atunci voi dezvolta imunitatea.

A doua doză urmează în prima parte a lui ianuarie. Nu cred că virusul acesta e unul tăcut și poate face multe rele! Cum a fost disponibil vaccinul la nivelul spitalului am aplicat, nici nu am stat să mă gândesc! Eu m-am vaccinat, eu am ales. Fiecare își știe limitele. Eu am ales și sper să fi ales bine”, a concluzionat Alina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.