Piedone: Economat Sector 5 este practic în faliment!

Sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone/

Primarul Cristian Popescu Piedone i-a convocat, astăzi, pe angajații SC Economat SRL, societate comercială aflată în subordinea Consiliului Local, la sediul Primăriei Sectorului 5.

Piedone le-a spus salariaților SC Economat că societatea se află într-o situație financiară foarte grea, având datorii mari, atât către furnizori, cât și către bugetul de stat.

Primarul Sectorului 5 a mai declarat că dorește ca SC Economat să revină la obiectivul inițial, a a de a asigura alimente pentru cetățeni, la prețuri mai reduse decât cele de pe piață, prin practicarea unui adaos comercial cât mai mic.

Piedone le-a promis salariaților Economat Sector 5 că își vor lua salariile, dar le-a cerut să renunțe la practicile din trecut și la partizanatele politice.

Edilul Sectorului 5 le-a cerul transparență și respectarea prevederilor legale în vigoare privind achizițiile publice.

El a subliniat că nu mai dorește ca Economat să facă achiziții directe și a cerut insistent ca societatea comercială să nu mai facă achiziții decât în urma unor comenzi clare și certe ale Primăriei Sectorului 5 sau ale instituțiilor subordonate acesteia sau Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.