Gwen Stefani își celebrează cariera prin videoclipul piesei „Let Me Reintroduce Myself”

Gwen Stefani a revenit cu o nouă piesă- „Let Me Reintroduce Myself” și un videoclip regizat de Philip Andelman, în care artista apare în cele mai iconice apariții și momente ale carierei sale.

Videoclipul o surprinde pe Gwen din prezent alături de numeroase versiuni ale ei din trecut. Fanii trupei No Doubt o vor putea recunoaște pe Gwen din videoclipurile pieselor „Don’t Speak” sau „Just a Girl”. De asemenea, se regăsesc și apariții din momentele sale solo, remarcabile, ca cea din „Hollaback Girl”, hit-ul la care face referire în pisea „Let Me Reintroduce Myself”.

Urmărește aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=vZvkyfwD8mI

Înregistrată în timpul carantinei și scrisă alături de hitmaker-ul Ross Golan și compozitorul și producătorul Luke Niccoli, melodia „Let Me Reintroduce Myself” o găsește pe Gwen Stefani amintind fanilor de ceea ce face cel mai bine: creează muzică vibrantă și înălțătoare, care este reală și sinceră față de cine este ea ca artist. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul iTunes, după lansarea piesei de pe 7 decembrie.

„Let Me Reintroduce Myself” marchează sfârșitul unui an încărcat pentru Gwen, an în care a încheiat cel de-al cincilea sezon ca antrenor la emisiunea The Voice, sezon pe care l-a și câștigat alături de Carter Rubin. În acest an, a avut două piese pe locul 1 în topul Billboard Hot Country Songs, alături de logodnicul său, Blake Shelton, piesele „Nobody But You” și „Happy Anywhere”. Albumul ei de Crăciun, „You Make It Feel Like Christmas”, a fost reeditat cu două piese noi.

Triplă câștigătoare a premiului GRAMMY, Gwen Stefani a obținut succes la nivel global ca interpret, compozitor și voce a trupei No Doubt și numeroase discuri de platină. Până în acest moment, a vândut peste 50 de milioane de unități la nivel internațional, iar albumul din 2015, „This Is What the Truth Feels Like”, a debutat pe prima poziție a topului Billboard 200.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.