Piedone: „Cât sunt primar, nu se va vinde nici o piață, nici un spațiu comercial”

Sursa foto: Adriana Baciu

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a ținut să dezmintă, astăzi, în fața consilierilor locali, zvonurile potrivit cărora ar urmări vânzarea piețelor aflate în administrarea Autorității Locale.

„Cât voi avea mandatul de primar, nu se va vinde nici o piață, nici un spațiu comercial. Executivul nu va veni cu nici un proiect de hotărâre privind vânzarea vreunei piețe sau a vreunui spațiu comercial. Le vom reda cetățenilor. Le vom închiria, vom scoate bani și vom dezvolta Sectorul”, a declarat Piedone, în fața aleșilor locali.

Edilul a explicat că, de ani de zile, piețe și spații comerciale aflate în administrarea Consiliului Local stau închise, iar Direcția de Administrare a Piețelor nu produce venituri decât din închirierea tarabelir din Piața Rahova.

Hoție ca-n codru la Economat Sector 5!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector (DGASPC) 5 a depus plângere penală la Directia Națională Anticorupție (DNA) împotriva Societății Comerciale Economat Sector 5 pentru fapte asimilate faptelor de corupție.

DGASPC Sector 5 a primit prin poștă de la SC Economat facturi pentru rechizite și alte materiale. Bunurile facturate fuseseră livrate, însă, la finele anului 2019. Acum, aceleași rechizite au mai fost facturate încă odată de către Economat SRL, a explicat directoarea DGASPC Sector 5 Cristina Titea.

Practici mafiote la Economat Sector 5…

Comisia desemnată de către Consiliul Local Sector 5 să audieze SC Economat, societate al cărei unic acționar este Consiliul Local, a întâmpinat nu doar refuzul fostului director al societății de a părăsi biroul, ci și refuzul unora dintre angajați de a preda documente ale societății.

Mai mult decât atât, membrii comisiei și familiile acestora au fost amenințați direct și au început să primească telefoane de amenințare, a declarat în fața consilierilor locali, Bogdan Dragomirescu, șeful controlului de la Primăria Sectorului 5.

Primarul Piedone a declarat în fața Consiliului Local că Executivul Primăriei a sezizat toate organele competente ale statului în legătură cu încălcările legii săvârșite de către fost conducere a Economat Sector 5.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.