Sectorul 4 gata pentru faza a doua a vaccinării. Băluță face apel la cetățeni să se vaccineze!

Astăzi, în Sectorul 4, a demarat faza a doua a vaccinării anti COVID-19. Din cei 60 de beneficiari ai unui centru pentru seniori, 40 au ales să se vaccineze.
De asemenea, circa 70% din personalul Primăriei și al instituțiilor subordonate a ales să se vaccineze, a declarat Daniel Băluță.

Edilul Sectorului 4 a făcut apel la toți locuitorii acestuia să aibă încredere și să aleagă să se vaccineze. Băluță a anunțat ca fratele său, care este medic, s-a vaccinat deja, iar el, personal, abia așteaptă să îi vină rândul la vaccinare.

Cât privește faza a doua a campaniei de vaccinare anticovid, până la 1 februarie Primăria Sectorului 4 va operaționaliza 29 de centre de vaccinare, în patru locații – Mall-urile „Sun-Plazza”, „Grand Arena” și „City Mall” și la Palatul Copiilor. La acestea se adaugă centrul de vaccinare de la Spitalul „Obregia”, potrivit edilului Daniel Băluță .

Amenajarea celor 29 de centre va costa circa 120 de mii de euro, a mai precizat el.

Centrele vor funcționa, mai întâi, în două ture, existând disponibilitatea de a funcționa 24 din 24 de ore. La capacitate maximă, aceste 29 de centre ar putea vaccina 3-4000 de persoane zilnic, a mai declarat primarul de la Mall „Grand Arena”.

În context trebuie menționat faptul că Sectorul 4 are o populație de 243 de mii de persoane peste 18 ani, care ar putea fi vaccinate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.