Personalul Ministerului Afacerilor Interne se vaccineaza de astazi!

Personalul Ministerului Afacerilor Interne,  aflat în linia I-  paramedicii SMURD, politia, jandarmii se vaccineaza incepand de astazi la Spitalul de Urgenta profesor doctor Dimitrie Gerota din Bucuresti.

Acestia fac parte din etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19 care incepe astazi.

Persoanele incluse in aceasta etapa se pot programa pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.roincepand cu ora 15.00, iar vaccinarea propiu-zisa incepe luni, 18 ianuarie.

In aceasta etapa se vaccineaza beneficiarii din centrele sociale, persoanele care au peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice precum: diabet zaharat, obezitate, afecțiunile cardiovasculare cronice, afecțiunile cronice renale, oncologice, pulmonare, sindromul Down, afecțiuni hepatice, autoimune și alte condiții de imunodepresie, HIV-SIDA, persoanele care deservesc activități esențiale pentru buna funcționare a infrastructurii critice.

In aceasta etapa vor fi pregatite 750 de centre de vaccinare din care 100 raman din prima etapa. Intr-o prima faza in Bucuresti vor functiona 8 centre cu 23 de puncte de vaccinare, organizate în unități medicale. 

Sursa foto: ISUBIF

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.