VIDEO: Catiușa Ivanov (redactor Hotnews) – „Noi nu știm ce poluează orașul”

Despre calitatea aerului din București, poluare și efectele ei a discutat Andreea Bratu cu Catiușa Ivanov, redactor Hotnews, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM via Skype.

„Eu locuiesc în Colentina, într-o zonă de case. Din păcate în acest weekend nu am putut ține geamul deschis. Pornind de aici am întrebat mai departe la Ministerul Mediului și Primăria Capitalei. Din păcate, m-am lovit de o tăcere de neînțeles. Noi nu știm ce poluează orașul”, spune Catiușa Ivanov.

Dacă vrei să afli ce i-au spus cei de la Agenția de Mediu, ce părere au activiștii de mediu, cum comentează afirmațiile Ministrului Mediului, vezi VIDEO.

„Primul pas ar fi să știm ce cauzează această poluare. Dacă nu facem nimic, lucrurile se înrăutățesc. Dr. Craiu mi-a spus că sunt niște consecințe oribile: de la naștere prematură, după naștere – în primii ani plămânii copiilor nu se dezvoltă cum trebuie. Nu mai spun de alergii, de astm, etc.

Eu aștept de la Ministerul Mediului să știu care e sursa poluării, iar de la Primăria Capitalei și celelalte primării un plan de rezolvare a problemei cu care ne confruntăm de peste 10 ani. Nu putem să rezolvăm peste noapte, dar aș vrea măcar să văd un plan bine pus la punct”, afirmă redactorul Hotnews.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.