Ciprian Ciucu (Primar Sector 6): “O să avem patinoar”

Despre situația cu deszăpezirea, centrul de vaccinare, lucrările neterminate la unele școli din sector și creșterea taxei de parcare, a aflat Andreea Bratu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Nu sunt probleme cu deszăpezirea. Nu este o zăpadă care să pună probleme.”

Despre Centrele de Vaccinare din Sectorul 6, Ciprian Ciucu explică: ”A fost deschis doar un singur Centru de Vaccinare în Sectorul 6. Din discuțiile cu DSP, nu e cazul să deschidem alte centre până la sfârșitul lunii martie, deoarece nu sunt doze suficiente. Oamenii sunt mulțumiți de condițiile oferite și totul merge bine.”

Dacă vrei să afli câte centre au fost evaluate de DSP și pot funcționa când vor fi doze, câte școli sunt încă în șantier și dacă vor fi gata până la redeschidere, ce spune despre creșterea taxelor de parcare, VEZI VIDEO.

Legat de școlile în care nu sunt gata lucrările, Primarul Sectorului 6 spune: “Firmelor nu o să le prelungesc contractul și vor plăti penalități. Este tot ce pot să fac deocamdată. Am căutat soluții, cea mai viabilă este cea a containerelor special amenajate. Le vom achiziționa și pentru o lună, maximum două, acolo vor învăța. Asta e situația, trebuie să fac ceva.”

Dacă în Cartierul Drumul Taberei va exista un patinoar în parcul Moghioroș, Ciprian Ciucu susține: ”Îl prind în bugetul de investiții. O să avem patinoar.”

În urma întâlnirii de vinerea trecută cu Primarul General al Capitalei, Ciucu spune: ”Noi ne-am oferit să ajutăm mai mult în ceea ce privește managementul deșeurilor. Avem soluții, trebuie ca domnul Primar Nicușor Dan să ia decizia. Noi, ca să facem o investiție, avem nevoie de Primăria Capitalei să ne dea voie să facem acea investiție. E foarte important ca domnul Nicușor Dan să aibă aceste întâlniri cu primarii de sectoare cât mai repede.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.