VIDEO: Doru Trăscău (The Mono Jacks) – „Ne pregătim să vă cântăm niște lucruri pe care nu le-ați mai auzit”

Despre concertul online al The Mono Jacks, viitorul industriei de concerte, posibilitatea unui nou album al trupei au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Doru Trăscău, solistul trupei The Mono Jacks, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Suntem într-o continuă adaptare. Cred că orizontul unei reveniri la normal a început să capete alte dimensiuni. Facem un concert pe 3 februarie, pentru că ne e dor să ne întâlnim, să cântăm, să ne întâlnim cu publicul nostru. Concertul o să îl susținem în clubul Expirat, ceea ce o să ne ajute foarte tare să creăm o atmosferă familiară, iar filmarea va fi ușor de văzut pe platformă. Pe pagina noastră de Facebook sunt toate detaliile. Ne pregătim să vă cântăm niște lucruri pe care nu le-ați mai auzit până acum cântate de noi 4”, spune Doru.

Dacă vrei să afli de ce au luat decizia de a face un concert online pe 3 februarie, cum va fi difuzat, ce spune despre un nou album The Mono Jacks, despre viitorul domeniului artistic, VEZI VIDEO.

„E prematur pentru un album nou, dar am avut conversații cum să valorificam timpul acesta de stat în casă. Am început să plimbăm niște idei între noi și vedem ce urmează să iasă.”

Despre conferința de presă „Industria de spectacole – între ignorare și ignoranță” la care a participat, Doru Trăscău spune: „Conferința a fost organizată pentru a oferi mai multă vizibilitate. Este vorba de oameni care au început să ridice probleme reale mai multor ministere. Este un grup de lucru care a reușit să adune cam toate lucruile care nu funcționează și dorintele care pot face artiștii să treacă peste această perioadă.

Se pare că lucrurile care au ieșit în văzul tuturor par să spună că problema s-a rezolvat. Nu este așa, pentru că măsurile sunt menite să ajute industria spectacolului la nivel de firme. E adevărat că toată lumea face parte din industria spectacolului, dar mai ales firmele, or nu toți artiștii au firme.

Prin demersul acesta sperăm că toată povestea asta va trage un semnal de alarmă și oamenilor din Guvern. Eu și The Mono Jacks suntem parte din gașca de artiști care au o mână de fani care ne iubesc și ne susțin. Anul trecut am avut niște concerte în aer liber, dar sunt conștient că sunt artiști care nu au avut această posibilitate.

Pentru că lucrurile nu s-au schimbat foarte mult de anul trecut, înseamnă că această prăpastie devine din ce în ce mai adâncă. E complicat pentru toată lumea și dacă, nu găsim o soluție, va fi din ce în ce mai dificil. Una peste alta, deși nu există în momentul acesta soluții, ceva înlăuntrul meu are convingerea că o să ieșim cu toții la liman.”

Legat de concertul din 3 februarie, Doru Trăscău punctează: „Este o premieră, în ideea în care noi organizăm acest concert. Este dorul de a ne revedea și de a cânta împreună. Dorim să marcăm cumva 1 an de când am lansat „Gloria”, un album la care ținem foarte mult. Începutul acela de an a fost fantastic pentru noi, chiar dacă ce a urmat nu a fost grozav.”

Întrebat de vaccin și purtarea măștii: „Cred că singura soluție pe care o avem este să privim cu deschidere. Singurul fel în care putem să rămânem sănătoși este să privim cu deschidere aceste opțiuni care sunt. Doar așa putem să scăpăm de capcana de a ne împărți în 2 tabere: cei care poartă mască și cei care nu, cei care cred în vaccin și cei care nu. Dacă ajungem să ne împărțim în aceste grupe, o să ne fie și mai greu.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.