Marţi aflăm când se redeschid şcolile

Premierul Florin Cîțu a făcut o declaraţie importantă, despre redeschiderea școlilor din România. El a anunțat că marți va avea o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis, în urma căreia se va hotărâ când vor putea merge elevii din nou la şcoală.

,,Vom avea mâine toate informaţiile şi pe baza acestor informaţii vom lua decizia. Nu pot să mă antepronunţ. Până mâine vom avea mai multe informaţii.
Din ce vedem, evoluţia este constantă, nu avem o îmbunătăţire fantastică de acum două săptămâni, dar nu avem nici o înrăutăţire, deci suntem oarecum pe un platou.
Dacă până mâine vor apărea şi alte informaţii, vom vedea ce decizie luăm împreună cu domnul preşedinte în ceea ce priveşte şcolile”, a declarat Cîţu înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

La mijlocul lunii ianuarie, Klaus Iohannis spunea că din 8 februarie, urmează ca majoritatea şcolilor să se redeschidă, dar o decizie finală va fi luată pe 2 februarie. Preşedintele mai preciza la acea dată, că se va revini la sistemul în care se ţine cont de evoluţia pandemiei de COVID-19 în fiecare localitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.