VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sector 6 – „Cine nu își respectă contractul va plăti penalități”

Despre redeschiderea școlilor, calitatea aerului și stațiile de monitorizare și ce răspunsuri a oferit întrebărilor locuitorilor din sector a aflat Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM.

„Este vorba despre 5 școli din Drumul Taberei în care au început lucrări din vara anului trecut – de reabilitare și eficientizare. Trebuie să fie și avizate ISU. La o verificare mai atentă a echipei mele, mi-am dat seama că acel constructor nu respectă ceea ce scria în proiectul tehnic. Mare mi-a fost surpriza că firma nu și-a făcut treaba.

Cine nu își respectă contractul va plăti penalități. Nu mai am încredere și nu prelungesc contractele tocmai pentru a aplica penalități. Trebuie să avem această siguranță la incendiu. Să construim un bazin mare în care să avem apă. Și la una dintre școli trebuie să tăiem un copac ca să putem construi acel bazin. Încă așteptam pe cineva de la Mediu din Primăria Capitalei să ne dea avizul”, spune primarul Ciucu.

Dacă vrei să afli ce spune despre firmele care nu au executat corect lucrările, despre stațiile de monitorizare a aerului, despre tăierile de copaci, redeschiderea parcului Politehnicii, VEZI VIDEO.

Legat de poluare, Ciprian Ciucu explică: „Să măsurăm în timp real poluarea. Trebuie să identificăm sursele de poluare. Dacă, de exemplu, traficul e de vina, cineva să zică: oprim pentru o perioadă traficul pentru că murim, ne îmbolnăvește. Iar dacă sunt alte surse să putem interveni rapid. Eu pot interveni doar pe raza Sectorului 6, iar fumul nu ține seama de raza unui județ. Ar fi bine să se schimbe mult în lege, ca oamenii să se uite direct spre primarul de sector. Sunt multe domeniile în care să se întâmple acest lucru.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.