Primăria Sectorului 5 anunţă că a obţinut certificarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015

arhiva

Primăria Sectorului 5 a obţinut certificarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015 în cadrul proiectului „O primărie mai aproape de oameni la doar un click distanţă”, finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă.

„Prin această certificare se demonstrează angajamentul Primăriei Sectorului 5 de a respecta cerinţele acceptate la nivel internaţional, o garanţie pentru desfăşurarea eficientă şi eficace a activităţii instituţiei. Sistemul de management al instituţiei este funcţional şi conform cu standardele internaţionale în domeniu, astfel, atenţia este îndreptată către nevoile cetăţeanului, îmbunătăţind permanent calitatea serviciilor oferite acestora.
Certificarea ISO 9001 reprezintă primul pas pentru o administraţie publică modernă şi competitivă”, anunță Primaria Sectorului 5.

Prin procesul de certificare, se atestă orientarea organizaţiei în direcţia calităţii. Evaluarea se realizează urmărind cerinţele cadru ale standardelor referitoare la managementul calităţii din familia ISO 9000.

Procedura de obţinere a certificatului ISO 9001:2015 a fost demarată în timpul mandatului primarului Cristian Popescu Piedone, a adăugat autoritatea locală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.