Cornel Ilie: ”Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă în care suntem sănătoși”

Arhiva

Despre concertele VUNK, proiectele din 2021, lecțiile anului trecut și surprizele pregătite de trupă a povestit Cornel Ilie în matinalul ”Bună dimineața, București!” pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Noi am programat un concert pe 1 martie la Sala Gloria, cu toate condițiile clare de restricție, și am fost extrem de surprinși că în maximum 2 ore să fie sold out. Am fost ferciți că s-a vâdut atât de repede și am pus încă unul pe 28 februarie. E un semn foarte bun, pentru că lumea își manifestă cumva dorul față de spectacole. Avem emoții foarte mari, pentru că ultimul nostru concert cu public a fost în septembrie. Niciodată nu am avut o pauză atât de mare fără spectacol. E o emoție și artistică, dar și socială. Abia aștept să trec prin emoția asta, pentru că eu cred că ne simțim cumva ca la începuturi. Se pot cumpăra bilete și de către cei care nu apucă să se deplaseze la concertul nostru. Pentru cel din 1 Martie avem și bilete online”, spune Cornel Ilie.

Dacă vrei să afli ce concurs a pregătit Vunk pentru 24 februarie, cum se poate vedea online concertul din 1 Martie, ce spune despre anul 2021 al trupei VUNK, VEZI VIDEO.

”Noi, cumva, avem 2021 destul de programat. Azi o să anunțăm ceva, mâine o să lansăm ceva. Avem o piesă, tot duet, care urmează să fie lansată peste o lună. Suntem pregătiți să ne adaptăm la orice formă de restricție care se va impune. Suntem cu mintea brici să găsim soluții pentru a preîntâmpina orice dificultate de a ajunge la publicul nostru. Și anul acesta vrem să dăm un impuls și altor artiști de a prinde curaj”, punctează Cornel.

Amintindu-și de anul 2020, Cornel Ilie spune: ”Prima emoție identificată este că luam lucrurile firești prea ușor, le luam ca și când le meritam. Pe 4 Martie se împlinește 1 an de când noi nu am mai cântat toți împreună pe o scenă. Trebuie să învățăm să apreciem mai mult toate miracolele care ni se întâmplă zi de zi. Restul sunt doar mofturi. Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă în care suntem sănătoși.”

”Sunt convins că se vor organiza evenimente în aer liber, cu număr limitat de participanți. Probabil că nu vor fi acele evenimente clasice, dar fiecare, pe domeniul lui, va găsi soluții pentru a putea ține spectacole in aer liber. Vin câteva luni în care trebuie să fim creativi și să ajungem la public”, susține solistul VUNK.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.