Simona Halep și Sorana Cîrstea forțează accederea în turul 4 la Australian Open

Atracția zilei de vineri pentru iubitorii tenisului din România, sunt cele două meciuri de la simplu ale Simonei Halep și Soranei Cîrstea. Ambele au șansa de a merge în turul 4 în primul Grand Slam al anului, cel de la Australian Open.

Sorana Cîrstea locul 68 WTA, va juca vineri dimineaţă de la ora 02.00(ora României) cu Marketa Vondrousova din Cehia locul 20 WTA, în timp ce Simona Halep va intra în concurs tot vineri de la ora 10.00 cu Veronika Kudermetova, locul 36 WTA. Meciul Simonei cu reprezentanta Rusiei, se va juca pe Margaret Court Arena şi va fi primul meci al zilei.

În afară de partidele fetelor noastre, organizatorii australieni au mai programat şi alte meciuri cu un înalt nivel spectacular cum ar fi : Muguruza – Dyias (ora 3.30), Potapova – S. Williams (ora 4.00), Jabeur – Osaka (ora 4.30) sau Swiatek – Ferro (ora 12.00).

În concursul băieţilor, Novak Djokovici liderul mondial, s-a calificat în turul al treilea al Australian Open, după ce l-a învins miercuri cu scorul de 6-3, 6-7 (2), 7-6 (2), 6-3 pe americanul Frances Tiafoe. El îl va întâlnii pe americanul Taylor Fritz, vineri de la ora 11:00.
O altă partidă care se anunţă deosebit de echilibrată, va fi cea de la ora 5.00 dintre bulgarul Grigor Dimitrov și spaniolul Carreno-Busta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.