Întâlnire între coordonatorii Campaniei de vaccinare și reprezentanți ai cultelor religioase

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), col. dr. Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat din Ministerul Sănătății, vicepreședinte al CNCAV, dr. Andrei Baciu, s-au întâlnit cu reprezentanții Secretariatului de Stat pentru Culte, cu atribuții în combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Principalele teme dezbătute au vizat aspecte de interes privind campania de vaccinare împotriva COVID-19, precum și modalitățile de programare, beneficiile și importanța vaccinării în rândul populației.

Totodată, au fost discutate modul în care anumite practici religioase se pot adapta măsurilor de protecție sanitară.

Gheorghiţă, a oferit informații detaliate în ceea ce privește campania de vaccinare și i-a asigurat pe reprezentanții cultelor de întregul sprijin al CNCAV pentru derularea procesului de vaccinare într-un mediu favorabil și sigur.

Reprezentanții celor 17 culte religioase prezenți la întâlnire (din totalul de 18 culte din România) și-au exprimat susținerea pentru procesul de informare a credincioșilor cu privire la Campania de vaccinare împotriva COVID-19 și au apreciat buna colaborare dintre CNCAV și Secretariatul de Stat pentru Culte.

Grupul de comunicare al CNCAV

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.