VIDEO Ana Bianca Popescu: ”Maria de Buenos Aires” este o metaforă a iubirii. Avanpremiera în această seară, la Teatrelli

Teatrelli se redeschide, în această seară, cu avanpremiera ”Maria de Buenos Aires” , un nou musical ce poartă semnătura  lui Răzvan Mazilu.

Creat pe muzica lui Astor Piazzolla și libretul lui Horacio Ferrer, spectacolul îi are în distribuție pe Ana Bianca Popescu, Lucian Ionescu și Gheorghe Visu, însoțiți, live, de o orchestra de nouă instrumentișt, cu participarea lui Emy Drăgoi la acordeon.

Răzvan Mazilu semnează regia, coregrafia şi costumele originale, iar decorul a fost imaginat de Dragoș Buhagiar. Pregătirea muzicală i-a aparținut Mariei Alexievici, Daniel Măndiță  a fost instructor pentru tangoul argentinian.

”Ne-am ales acest spectacol pentru că este o metaforă a vieții, a morții și, în același timp, a iubirii”, a mărturisit Ana Bianca Popescu, în emisiunea Spectacol@București.Ro.

Este o producție eveniment datorită echipei de creatori și a valorii lucrării care stă la baza spectacolului, dar și datorită faptului că a fost realizată fără compromisuri artistice, în această perioadă de pandemie.

”Ne-am limitat viața socială radical!”, a povestit actrița. Au venit doar la repetiții, au trecut prin testări periodice, au avut mare grijă de sănătatea lor, pentru a putea să ducă la bun sfârșit acest spectacol.

Premiera este mâine seară, iar următoarele reprezentații vor fi pe pe 1, 2 şi 3 martie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.