Radu Mihaiu anunţă că rămâne valabilă exclusivitatea operatorului de salubrizare Supercom în Sectorul 2

Foto: Radu Șofran

Primarul Radu Mihaiu anunţă că rămâne valabilă exclusivitatea firmei Supercom în Sectorul 2, după ce instanţa s-a pronunţat în procesul privind actul adiţional din contractul cu acest operator de salubrizare.

„Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în procesul privind actul adiţional numărul 62 din contractul cu Supercom. Sună benign şi plictisitor, dar această decizie are implicaţii majore”, a scris Radu Mihaiu, vineri, pe Facebook.

Primul efect al deciziei este că rămâne valabilă exclusivitatea Supercom în Sectorul 2.

„Sunt multe argumente pro şi contra acestui fapt, dar deciziile judecătoreşti se execută, nu se discută. Fie că ne convine, fie că nu, până nu se va finaliza o nouă licitaţie, vom rămâne cu acest operator de salubritate”, spune edilul sectorului 2.

Al doilea efect este că din acest moment autoritățile au opțiunea să încheie acte adiționale noi, în litera legii.

„Tarifele la care lucrăm acum pot fi incluse în contract, astfel încât noul sistem să fie bătut în cuie. Putem adăuga la planul de curăţenie străzile noi sau aleile care nu au fost cuprinse la ultima actualizare, astfel încât să putem igieniza întreg sectorul. Putem corecta anomalii precum costul prohibitiv pentru spălarea străzilor. Putem inclusiv să adăugăm operaţiuni noi, dacă avem nevoie. Nu e o lume perfectă, dar măcar acum ştim clar cu ce instrumente lucrăm. Ne vom folosi de ele să actualizăm serviciile de salubrizare, de data aceasta în interesul cetăţenilor!”, a adăugat Radu Mihaiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.