Teodora Sava: ”Cânt de 11 ani, dar am învățat singură”

Despre lansarea primului single, ”First”, concertul alături de Pepe, experiența de la Next Star și X Factor și planurile de viitor, a aflat Alex Minculescu de la Teodora Sava, invitată în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 si live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Lucrez mult cu muzica, mă dedic complet. Îmi place să fiu activă. Am lansat primul meu single. Mai urmează piese. Comunitatea mea de fani își dorea mult această piesa. Am dorit să scot ce muzică voiam, când voiam”, spune Teodora Sava.

Dacă vrei să afli unde este studentă, ce colaborări are în plan, cum i-a schimbat pandemia viața, ce spune despre piesa ”First”, VEZI VIDEO.

Legat de colaboarea cu Pepe, Teodora explică: ”Pepe a fost în juriul la Next Star. Aveam 8 ani și de atunci m-a susținut. La concertul cu Pepe, am făcut show cu adevărat. Mă bucur că mă susține și este alături de mine. Vreau ca următoarea piesă să fie în română. Am scris pentru artiști și, clar, colaborări se vor ivi. Cânt de 11 ani, dar am învățat singură. Ajutorul meu în acest parcurs a fost Byoncé. De mică mă uitam la videoclipurile ei și am învățat ce făcea ea. Eram ca un burete și preluam gesturi legate de tehnică. În momentul de față nu știu dacă e cineva care mă inspiră muzical vorbind. În viața de zi cu zi, inspirația mea cea mai mare este mama.”

”«First» face referire la prima mea relație și am scris piesa după prima despărțire. Acum îmi amintesc și râd. Eu am pus mult suflet în relația aceea și de aceea și versurile sunt mai dramatice”, spune Teodora.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.