Atletico Madrid – Chelsea, pe Arena Națională din Bucureşti!

foto: Adriana Baciu

Jucatorii echipei Atletico Madrid au sosit la București pentru meciul cu Chelsea din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. Partida va avea loc marţi de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Meciul cu Chelsea de la Bucureşti, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, este unul ”fundamental” în privinţa calificării şi nu trebuie să găsită nicio scuză în privinţa rezultatului, a spus căpitanul echipei Atletico Madrid, Koke, potrivit EFE.

”Va fi o confruntare extrem de grea, ştim că este pe viaţă şi pe moarte. Primul meci este fundamental, se presupune că jucăm acasă, deşi partida se dispută la Bucureşti, trebuie să jucăm cât mai bine pentru a fi pe drumul cel bun. Nu trebuie să găsim nicio scuză, de Bucureşti mă leagă amintiri frumoase. Aici am câştigat primul meu titlu cu Atletico Madrid, în Europa League, după ce am învins cu 3-0 pe Athletic Bilbao în finala din sezonul 2011-2012. Cu mare entuziasm am câştigat”, a spus Koke.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care gruparea spaniolă a sosit la Bucureşti fără cinci jucători de bază: Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko, Jose María Gimenez, Hector Herrera şi Kieran Trippier.

În urma acestor absenţe, antrenorul Diego Simenoe are la dispoziţie doar 17 jucători de la prima echipă pentru duelul cu Chelsea: portarii Jan Oblak şi Ivo Grbic, fundaşii Stefan Savic, Mario Hermoso, Felipe Monteiro şi Renan Lodi, mijlocaşii Koke Resurreccion, Geoffrey Kondogbia, Saul Niguez, Marcos Llorente şi Lucas Torreira, extremele Thomas Lemar şi Víctor Machín ”Vitolo” şi atacanţii Joao Felix, Angel Correa, Luis Suarez şi Moussa Dembele.

Jucatorii echipei Chelsea vor sosi la București luni seara.

Meciul se disputa la noi din cauza restricțiilor impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie.

Partida se va disputa fără spectatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.