Teatrul Masca anunță premiera spectacolului „Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”!

Teatrul Masca invită spectatorii sâmbătă 27 și duminică 28 februarie de la ora 19:00 la premiera spectacolului „Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”.

Subiectul spectacolului este o altfel de poveste de dragoste. El și Ea sunt unicii supraviețuitori ai sfârșitului lumii. Singuri, pe o planetă pustiită, sunt nevoiți să ia totul de la capăt, să redescopere lumea, zeii, pe ei înșiși. Și ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, de undeva, din umbră, o forță misterioasă îi atrage din ce în ce mai puternic: Zidul!

Mihai Mălaimare semnează scenariul și regia acestui spectacol nonverbal. Din distribuția spectacolului fac parte doi dintre cei mai importanți actori ai Teatrului Masca ajunși la maturitatea artistică, Alina Crăiță și Valentin Mihalache.

„Ne-am sărutat după sfârșitul lumii” este un altfel de spectacol despre iubire.

Biletele se pot cumpăra de pe platforma myStage: www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652. Biletele sunt fără loc; ocuparea locurilor se va face în ordinea intrării în sala de spectacol. Participarea la spectacol se va face conform reglementărilor în vigoare.

Spectacol nerecomandat sub 16 ani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.